Top kevät muoti pick – shearling takit

Kesän muotia , Kevään muoti , Muoti , Muotitrendit , Shearling takit

Top kevät muoti pick – shearling takit

Posted Ontoukokuu 17, 2016 0

Shearling on ihanteellinen kevätmuotoon, koska se on ajatonta ja nuorekasta. Kahdeksankymmenlukukauden pikkulapsille on muotia eteenpäin yllään lampaantakki takkeja ja takkeja. Leikkaaminen on turkista, joka ei näytä olevan turkista, mikä on aina suosinut nuorison kanssa. Monet teini-ikäiset tytöt, jotka eivät halua näyttää äitinsä yllään ilmeinen turkki, kuten chinchilla tai sable, mieluummin boheemi-kapinallinen ulkonäkö nyöritysvaipasta, jossa näkyvät kaulus ja mansetti.

Yksi tärkeimmistä syistä, että leikkaus on niin täydellinen keväällä, on se, että se on erittäin kevyt, mutta erittäin eristävä materiaali. Kellon turkispuoli on normaalisti kulunut sisäpuolelta, joka luo tyylikkään ulkonäön, erinomaista kevätmallia varten. Keväällä tulee väriä ja lampaannahkaiset ovat erinomaiset kuolemaan.

Shearling-takit ovat huippupuiden muotimallisto, koska ne ovat uskomattoman monipuolisia. Lammasten takki tai takki on täydellinen päällysvaatteet, jossa päällystetään kevätkukouspuku, vyötäröllä juhlamekko, kukkainen sundress tai farkku ja t-paita.

Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *