Joustava muoti

Joustava muoti , Kesän muotia , Kevään muoti , Muoti , Muotitrendit , Pukeutuminen , Shearling takit , Talvi muoti , Urheilu muoti

Joustava muoti

Posted Onlokakuu 17, 2017 0

Pukeutuminen kevätsäälle on erittäin miellyttävä ja on hieno tapa kokeilla erilaisia ulkonäköjä. Raskaat puuvillat ja paksut sukkahousut ovat poissa, puuvilla mekkoja elävällä sävyllä ovat palanneet. Kevään sää vaihtelee suuresti; Sinulla voi olla aurinkoinen sininen taivas tai sateinen harmaa päivä. Voit luoda kevään ilmapiirin myös sateisena päivänä, jos pukeudut hyvin. Lue lisää oppiaksesi kevään muotitrendeistä.

Ole rohkea lihavilla, kirkkailla väreillä. Kevään värisävyt koostuvat tyypillisesti kirkkaista keltaisista, vilkkaista pinkeistä, kellanvihreistä ja jeweled-sävyistä. Ei tyyppi, joka pukeutuu rohkeasti? Ylpeitä värejä, kuten purppuraa, voidaan silti käyttää, ehkä valitsemalla värisävyn herkempi sävy.

Kevät on hyvä sää yllään shortseihin ja tunne tuulta tuulta ihoa vasten. Valitettavasti naiset, mutta on aika päästä eroon farkuista ja näyttää jalkapohjasta mekkoja ja hameita. {Yritä shortsit ja naisellinen alkuun, jos et pidä paljon puuvillaa.

 


GoToVan -2014

GoToVan -2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *